• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment

prodir ds8 pen in een unieke vorm

prodir ds8 pen in een unieke vorm

Prodir DS8 pen bedrukken bij Zintuig.nl


De Prodir DS8 pennen kunnen je makkelijk en snel bedrukken bij Zintuig. Het werkt erg simpel, kies de DS8 pen die je wilt bedrukken en laat je logo achter bij ons.


Wij maken vervolgens een gratis drukproef en regelen de verzending. Je kunt elke variant van de DS8 bij ons bestellen, zoals de True biotic en de DS8 met Metal clip. Vind hieronder het overzicht.


Naast onze prodir DS8 bieden wij ook andere prodir pennen. Neem gerust een kijkje.

Prodir DS8


Als je op zoek bent naar milieuvriendelijke relatiegeschenken, zijn de Prodir DS8 pennenreeksen inclusief de True Biotic en Metal Clip modellen uitstekende keuzes. Deze pennen combineren duurzaamheid met een stijlvol design, waardoor ze niet alleen een milieubewuste keuze zijn, maar ook een verfijnde uitstraling hebben.


Prodir DS8 True Biotic 


De Prodir DS8 True Biotic is bijzonder geschikt voor bedrijven die duurzaamheid serieus nemen. Gemaakt van biogebaseerde materialen, is deze pen een toonbeeld van ecologische verantwoordelijkheid. Het elegante en moderne ontwerp, kenmerkend voor de DS8-serie, wordt versterkt door zijn platte, rechthoekige clip en gestroomlijnde vorm, wat zorgt voor comfort tijdens het schrijven. Deze pen is perfect voor bedrijven die een relatiegeschenk willen aanbieden dat zowel hun milieubewustzijn als aandacht voor kwaliteit en design weerspiegelt.


Prodir DS8 Metal Clip 


De Prodir DS8 Metal Clip onderscheidt zich door zijn metalen clip, wat een extra dimensie van luxe toevoegt aan het bekende DS8 ontwerp. Deze variant combineert duurzaamheid met een verfijnd uiterlijk, waardoor het een ideale keuze is voor premium promotiematerialen. De mogelijkheid om deze pen te personaliseren, zoals het bedrukken met een bedrijfslogo of slogan, maakt het tot een effectief marketinginstrument dat stijl en verantwoordelijkheid uitstraalt.


Ook de standaard Prodir DS8 pen is een fantastische keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar milieuvriendelijke promotieartikelen. Met zijn kenmerkende achthoekige profiel en elegante clip biedt de DS8 een perfect evenwicht tussen klassieke schoonheid en moderne stijl. Deze pen kan naar wens worden bedrukt, waardoor het een uitstekend relatiegeschenk is dat dagelijks gebruikt kan worden. De DS8-serie, inclusief opties gemaakt van gerecyclede of biobased materialen, toont uw inzet voor duurzaamheid, terwijl u tegelijkertijd een sterk en stijlvol merkbeeld creëert.


Kortom, de Prodir DS8-reeksen bieden bedrijven de perfecte combinatie van milieubewustzijn, functionaliteit en stijl. Deze pennen zijn ideale relatiegeschenken die uw inzet voor duurzaamheid en kwaliteit benadrukken, terwijl ze ook uw merk effectief promoten. Bent u op zoek naar een promotieartikel dat zowel milieuvriendelijk als elegant is, dan zijn de Prodir DS8 pennen een uitstekende keuze.

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij zijn er om je te helpen

Servicemedewerker

Wat je geeft krijg je terug! = ons motto en belofte
Dus wij geven jou nog even de voordelen van zaken doen met Zintuig;

 • Gratis verzending
 • Gratis digitaal voorbeeld
 • Gratis advies en ervaring sinds 1999
 • Persoonlijke service
 • Super snelle levering
 • Beste prijsgarantie
 • Een gigantisch assortiment
 • Altijd wel een mogelijkheid nog iets te regelen waar anderen afhaken
 • Wij gaan ervoor jou als vaste klant welkom te heten, net zoals de honderden die je voor gingen