• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment

Prodir DS7 pen bedrukken

Prodir DS7 pen bedrukken

Prodir DS7 pen bedrukken bij Zintuig.nl


Wil jij de prodir DS7 pen bedrukken? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Een moderne pen laten bedrukken met een stijlvolle uitstraling is de perfecte keuze voor bedrijven die hun merk willen versterken.


Met zijn cilindrische vorm en kenmerkende, prominente clip biedt deze pen een klassiek design met een eigentijdse twist. Bedrijven die een subtiele, maar elegante duurzame pen willen als relatiegeschenk vinden in de prodir DS7 een ideale kandidaat.


Naast de prodir DS7 bieden wij ook de prodir DS5 aan, ook een hele unieke pen. 


prodir pennen bedrukken

Prodir DS7 pen bedrukken 


Ben je op zoek naar een unieke manier om jou merk te promoten? Overweeg dan de Prodir DS7 pen te bedrukken. Wij bieden je de mogelijkheid om deze stijlvolle en moderne pen te personaliseren, waardoor het een perfecte keuze is voor uw bedrijf als relatiegeschenk. De Prodir DS7 onderscheidt zich door zijn cilindrische vorm en opvallende clip, wat resulteert in een klassiek, maar toch hedendaags ontwerp.


Onze bedrukbare Prodir DS7 pen is ideaal voor bedrijven die een subtiele, elegante en tegelijkertijd duurzame pen zoeken. De pen, met zijn conische vorm die toeloopt naar de punt, biedt een onderscheidend profiel dat wordt versterkt door de innovatieve clip. Dit ontwerp zorgt voor een gestroomlijnde en coherente look.Wij begrijpen het belang van merkpersonalisatie. Daarom biedt de Prodir DS7 een uitgebreid palet aan personalisatieopties. Je kunt kiezen uit een scala aan kleuren, en wij bieden de mogelijkheid om jou logo of gepersonaliseerde boodschap op de pen te drukken. Dit maakt de Prodir DS7 een perfect aanpasbaar relatiegeschenk dat volledig aansluit bij uw bedrijfsidentiteit.


Prodir DS7 pen


De Prodir DS7 staat bekend om zijn uitstekende schrijfkwaliteit en duurzaamheid, waardoor het een langdurig genot is om te gebruiken. Bovendien zijn er varianten van de DS7 gemaakt van milieuvriendelijke materialen, in lijn met Prodir's toewijding aan duurzaamheid.


Kies voor de Prodir DS7 als je een promotieartikel wilt dat elegantie en betrouwbaarheid combineert. Neem vandaag nog contact met ons op voor het bedrukken van de Prodir DS7 pen. Ontdek ook ons uitgebreide assortiment aan bedrukbare pennen, perfect voor elke promotiebehoefte. 


Prodir Prodir is een toonaangevend merk op het gebied van schrijfwaren, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 1940. Het bedrijf werd opgericht in Zwitserland, een land dat bekendstaat om zijn precisie en vakmanschap. Prodir begon als een kleine ambachtelijke penmakerij en groeide al snel uit tot een internationaal erkend merk van hoogwaardige schrijfwaren.


Wat Prodir onderscheidt, is hun toewijding aan innovatie en design. Ze hebben samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers om schrijfinstrumenten te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het merk hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn, en ze zijn bekend om hun inzet voor het gebruik van gerecyclede materialen en productieprocessen met een lage ecologische voetafdruk.


Met een wereldwijde aanwezigheid en een sterke focus op kwaliteit en design, is Prodir synoniem geworden voor stijlvolle en betrouwbare schrijfwaren. Hun pennen worden veel gebruikt in zakelijke omgevingen en zijn vaak te vinden als gepersonaliseerde geschenken. Als merk blijft Prodir evolueren en innoveren, waardoor ze een prominente speler zijn geworden in de wereld van schrijfwaren. Op onze andere website, pennenman.nl hebben wij ook nog heel veel meer pennen.


Maak nu je eigen design Prodir pen.


 Naar de Zintuig - Prodir pen configurator

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij zijn er om je te helpen

Servicemedewerker

Wat je geeft krijg je terug! = ons motto en belofte
Dus wij geven jou nog even de voordelen van zaken doen met Zintuig;

 • Gratis verzending
 • Gratis digitaal voorbeeld
 • Gratis advies en ervaring sinds 1999
 • Persoonlijke service
 • Super snelle levering
 • Beste prijsgarantie
 • Een gigantisch assortiment
 • Altijd wel een mogelijkheid nog iets te regelen waar anderen afhaken
 • Wij gaan ervoor jou als vaste klant welkom te heten, net zoals de honderden die je voor gingen