• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment

Prodir pennen

Prodir pennen

Prodir 


De Prodir DS modellenserie staat bekend om haar diversiteit, kwaliteit en stijl, en biedt een breed scala aan opties voor zowel persoonlijk gebruik als promotionele doeleinden. Elk model binnen deze serie heeft zijn eigen unieke kenmerken, maar ze delen allemaal de gemeenschappelijke waarden van het merk Prodir, elegantie, functionaliteit en duurzaamheid.


Van de slanke DS1 met zijn tijdloze design tot de ergonomisch ontworpen DS3, en van de stijlvolle DS5 tot de innovatieve DS8, elk model heeft zijn eigen charme en doelgroep. De DS serie van Prodir is ontworpen om aan een verscheidenheid van behoeften te voldoen, met pennen die variëren in vorm, grootte en materiaal, maar die allemaal de belofte van kwaliteit en duurzaamheid waarborgen. Ideaal voor bedrijven die hun merk willen promoten of voor individuen die op zoek zijn naar een betrouwbare en stijlvolle schrijfervaring. 

Prodir DS1 pen met logo 


De Prodir DS1 pen, bekend om zijn onderscheidende design en superieure kwaliteit, is een uitstekende keuze voor zowel dagelijks gebruik als voor promotionele doeleinden. Wat de DS1 zo speciaal maakt, is de combinatie van innovatief design met praktische functionaliteit.


De pen heeft een uniek, gestroomlijnd uiterlijk dat zowel modern als stijlvol is, waardoor hij opvalt in de wereld van schrijfwaren. Met zijn ergonomische vorm ligt de DS1 comfortabel in de hand, wat zorgt voor een aangename schrijfervaring, essentieel voor iedereen die regelmatig schrijft.


Een ander kenmerk van de DS1 is de nadruk op duurzaamheid, een belangrijk aspect in de hedendaagse zakelijke en educatieve wereld. De pen is vaak gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, wat hem niet alleen een milieuvriendelijke keuze maakt, maar ook zorgt voor een lange levensduur. Dit maakt de DS1 een verantwoorde investering voor zowel individuele gebruikers als bedrijven.Prodir DS1 pen 


De mogelijkheid om de Prodir DS1 te personaliseren maakt hem bijzonder aantrekkelijk als promotieartikel. Bedrijven kunnen hun logo of slogan op de pen laten drukken, wat de DS1 transformeert in een effectief marketinginstrument dat de zichtbaarheid van het merk vergroot. Of het nu gebruikt wordt als een weggeefactie op beurzen, als onderdeel van een welkomstpakket voor nieuwe medewerkers, of als een relatiegeschenk, de DS1 is altijd een representatieve en praktische keuze.


Samengevat biedt de Prodir DS1 een perfecte mix van esthetiek, comfort, duurzaamheid en marketingpotentieel. Het is een pen die niet alleen voldoet aan de eisen van dagelijks gebruik, maar ook de boodschap en waarden van een merk op een subtiele en effectieve manier overbrengt. Met zijn elegante design en betrouwbare prestaties is de DS1 een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige pen met een sterk promotiepotentieel.


De Prodir DS1 pen onderscheidt zich als een uitzonderlijk schrijfinstrument, dat een perfecte balans biedt tussen esthetische aantrekkelijkheid, functionele betrouwbaarheid en milieubewustzijn. Eerst en vooral trekt de DS1 de aandacht door zijn elegante en gestroomlijnde design, dat niet alleen modern oogt, maar ook zorgt voor een comfortabele schrijfervaring. De ergonomische vormgeving van de pen garandeert dat hij goed in de hand ligt, wat van cruciaal belang is voor gebruikers die frequent schrijven.


Prodir pennen Bovendien wordt de DS1 geprezen om zijn duurzaamheid, niet alleen in termen van de levensduur van de pen, maar ook vanwege het gebruik van milieuvriendelijke materialen in zijn productie. Dit aspect spreekt bijzonder aan bij milieubewuste bedrijven en individuen die op zoek zijn naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. De pen is een subtiele maar krachtige manier om een bedrijfsimago van verantwoordelijkheid en zorg voor het milieu te projecteren.


De Prodir DS1 is ook zeer geschikt voor personalisatie, waardoor bedrijven de kans krijgen om hun merk effectief te promoten. De pen kan worden bedrukt met bedrijfslogo's, slogans of andere gepersonaliseerde berichten, wat de DS1 verandert in een waardevol marketinginstrument. Het aanbieden van een stijlvolle, gepersonaliseerde pen zoals de DS1 kan de zichtbaarheid van een merk aanzienlijk vergroten en een blijvende indruk achterlaten bij klanten en partners.


Prodir DS2 


Wanneer je als bedrijf je inzet voor duurzaamheid wilt benadrukken en tegelijkertijd je merk wilt promoten, is de Prodir DS2 pen een uitstekende keuze. Deze pen is niet zomaar een praktisch relatiegeschenk; het is een statement van je toewijding aan het milieu. Door voor de Prodir DS2 te kiezen, laat je zien dat jouw bedrijf waarde hecht aan zowel functionaliteit als milieuvriendelijkheid.


Het personaliseren van de Prodir DS2 biedt een unieke kans om je merk op een creatieve en impactvolle manier te presenteren. Met zijn stevige clip als perfect canvas voor personalisatie, kun je deze duurzame pen bedrukken met jouw bedrijfslogo, een speciale boodschap of unieke ontwerpelementen.


Dit maakt elke pen niet alleen een nuttig hulpmiddel, maar ook een krachtig marketinginstrument dat waardering uitstraalt.


De uitgebreide personalisatieopties van de Prodir DS2 stellen je in staat om elke pen te transformeren tot een op maat gemaakt en waardevol relatiegeschenk. Door een duurzame pen te kiezen en deze te bedrukken met ontwerpelementen die jouw bedrijfsidentiteit weerspiegelen, bouw je niet alleen een sterke relatie op met de ontvanger, maar toon je ook een gedeelde betrokkenheid bij duurzaamheid.


Het bedrukken van de Prodir DS2In essentie is de Prodir DS2 veel meer dan een gewone pen. Het is een zorgvuldig ontworpen, duurzaam promotiemiddel dat jouw bedrijfsfilosofie en toewijding aan duurzame praktijken onderstreept. Bovendien laat je met het bedrukken van de Prodir DS2 een blijvende indruk achter, waardoor jouw merk nog lang na het geven van het geschenk in gedachten blijft. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment van bedrukbare pennen en ontdek hoe je jouw merk op een duurzame en stijlvolle manier kunt promoten.


De Prodir DS2 pen onderscheidt zich als een veelzijdig en stijlvol schrijfinstrument dat zowel functionaliteit als een modern design biedt, ideaal voor de hedendaagse gebruiker.


Wat de Prodir DS2 zo aantrekkelijk maakt, is zijn ergonomische ontwerp, wat zorgt voor een comfortabele en soepele schrijfervaring, een belangrijke overweging voor iedereen die regelmatig schrijft. De pen combineert een elegant en gestroomlijnd uiterlijk met praktische bruikbaarheid, waardoor hij zowel geschikt is voor persoonlijk gebruik als een uitstekende keuze voor bedrijfspromoties.


Prodir DS2 pen


Bovendien is de DS2 een weerspiegeling van Prodir's inzet voor duurzaamheid. Vervaardigd uit gerecyclede of milieuvriendelijke materialen, spreekt deze pen tot de milieubewuste consument en bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.


De mogelijkheid om de DS2 te personaliseren, zoals het toevoegen van een bedrijfslogo of specifieke boodschap, maakt het een perfect promotiemiddel dat de waarden en het imago van een bedrijf kan weerspiegelen.


De combinatie van duurzaamheid, ergonomisch design, en personalisatiemogelijkheden maakt de Prodir DS2 niet alleen een praktische keuze, maar ook een uiting van stijl en verantwoordelijkheid. Dit maakt hem een ideale keuze voor organisaties die op zoek zijn naar een manier om een positieve en langdurige indruk te maken bij hun klanten en partners met de behulp van pennen.


Prodir DS3 modellen Prodir DS3 Biotic 


Als je op zoek bent naar een manier om je bedrijf te onderdscheiden en tegelijkertijd je toewijding aan duurzaamheid te tonen, dan is het bedrukken van de Prodir DS3 Biotic pen een uitstekende keuze. Met deze pen kies je niet alleen voor een stijlvol en functioneel relatiegeschenk, maar ook voor een product dat je ecologische verantwoordelijkheid benadrukt.


De Prodir DS3 Biotic pen is speciaal ontworpen met oog op milieuvriendelijkheid, en dit wordt weerspiegeld in het gebruik van duurzame materialen. Door te kiezen voor deze pen, laat je zien dat je waarde hecht aan ecologische duurzaamheid en dat je bereid bent om een stap verder te gaan dan de standaard relatiegeschenken. Het is een praktische manier om je merk te promoten en tegelijkertijd een positief milieustatement te maken.Het personaliseren van de Prodir DS3 Biotic met jouw bedrijfslogo of een gepersonaliseerde boodschap is een effectieve manier om je merk onder de aandacht te brengen. Elke keer dat iemand deze pen gebruikt, wordt jouw merk op een subtiele, maar impactvolle manier gepromoot. Bovendien is het een geweldige manier om je waardering te tonen aan klanten, medewerkers en partners, door hen een milieuvriendelijk product te geven dat ze daadwerkelijk zullen gebruiken en waarderen.


Wanneer je kiest voor de Prodir DS3 Biotic, draag je niet alleen bij aan een groenere planeet, maar versterk je ook je bedrijfsreputatie. Het laat zien dat je leiderschap en zorg voor de toekomst toont. In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, kan een dergelijk geschenk een krachtige boodschap overbrengen.


Dus, als je jouw volgende relatiegeschenk wilt kiezen, overweeg dan de Prodir DS3 Biotic. Het is een uitstekende manier om je betrokkenheid bij duurzaamheid te laten zien en tegelijkertijd je merk op een positieve en verantwoordelijke manier te promoten. Bekijk ook ons brede assortiment aan andere bedrukbare pennen, allemaal ontworpen met zowel stijl als duurzaamheid in gedachten.


Prodir DS3.1


Op zoek naar een unieke en milieubewuste manier om je bedrijf te promoten, overweeg dan de Prodir DS3.1 pen te laten bedrukken. Dit is niet zomaar een pen; het is een symbool van je toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit. De DS3.1, bekend om zijn betrouwbaarheid en functionaliteit, biedt je de kans om een relatiegeschenk te creëren dat echt in het oog springt.


Stel je voor dat je deze duurzame pen personaliseert met jouw merklogo of een speciale boodschap. Elke pen wordt dan een vertegenwoordiger van je merk, niet alleen door zijn nut, maar ook door de waarden die hij uitdraagt. De DS3.1 geeft je een breed scala aan personalisatiemogelijkheden, van kleurkeuzes tot verschillende afwerkingen, waardoor elke pen een op maat gemaakt kunstwerk wordt dat perfect past bij jouw marketingstrategie.Bij het kiezen van de Prodir DS3.1 als jouw relatiegeschenk, kies je niet alleen voor een stijlvol en praktisch item, maar maak je ook een statement over jouw inzet voor het milieu. Prodir heeft deze pen ontworpen met gerecyclede of biobased kunststoffen, wat perfect aansluit bij bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Het bedrukken van deze pen met jouw merk helpt niet alleen om een groen imago te cultiveren, maar toont ook jouw inzet voor duurzame praktijken.


De Prodir DS3.1 is meer dan alleen een pen; het is een kans om je bedrijf te laten zien als een voorloper op het gebied van milieuvriendelijkheid en verantwoordelijkheid. Dus als je een relatiegeschenk wilt dat zowel elegant als milieubewust is, is de Prodir DS3.1 een uitstekende keuze. En als je nog meer opties wilt verkennen, neem dan gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment aan bedrukbare pennen, allemaal ontworpen om jouw merk op een unieke en duurzame manier te promoten.


Prodir DS3 Als je interesse hebt in het promoten van je merk met een stijlvol en praktisch relatiegeschenk, dan is de Prodir DS3 pen een uitstekende keuze. Deze pen, die bekend staat om zijn elegante en tijdloze design, combineert functionaliteit met een verfijnde esthetiek, waardoor het een perfecte aanvulling is op jouw marketingstrategie.


De Prodir DS3 valt op door zijn kenmerkende gebogen vorm en ergonomische grip, waardoor het niet alleen een plezier is om mee te schrijven, maar ook een lust voor het oog. Deze eigenschappen maken het een favoriet bij een breed publiek, wat bijdraagt aan de dagelijkse zichtbaarheid van je merk.


Prodir DS3 pen bedrukken 


Een van de sterke punten van de Prodir DS3 is de veelzijdigheid in personalisatie. Je hebt de mogelijkheid om deze pen te laten bedrukken met jouw bedrijfslogo, een unieke slogan of andere brandingelementen. Dit maakt elke pen een op maat gemaakt stukje van jouw merkidentiteit, wat de Prodir DS3 tot een effectief en persoonlijk relatiegeschenk maakt.


Daarnaast staat Prodir bekend om zijn inzet voor duurzaamheid. De Prodir DS3 is niet alleen een duurzame pen vanwege zijn lange levensduur, maar ook door de keuze van milieuvriendelijke materialen. Dit weerspiegelt een bewuste keuze voor ecologische verantwoordelijkheid, wat steeds belangrijker wordt in de hedendaagse zakenwereld.


Prodir DS3 Pen


In het kort, de Prodir DS3 is meer dan alleen een pen, het is een middel om je merk te versterken en je toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid te tonen. Als je op zoek bent naar een relatiegeschenk dat zowel praktisch als stijlvol is, en dat jouw inzet voor het milieu weerspiegelt, dan is de Prodir DS3 een perfecte keuze. Met zijn aanpasbare ontwerp en duurzame kwaliteiten zal deze pen zeker indruk maken op je klanten, partners en medewerkers.


Prodir DS5 


Ben je op zoek naar een manier om jou bedrijf op een elegante en memorabele wijze te promoten? Overweeg dan de Prodir DS5 Metal Clip pen te laten bedrukken.


Deze pen combineert de strakke en moderne esthetiek van de Prodir DS5 serie met een extra vleugje luxe dankzij de metalen clip. Het resultaat is een schrijfinstrument dat niet alleen functioneel is, maar ook een statement van stijl en kwaliteit.


In de wereld van relatiegeschenken is de DS5 Metal Clip pen een uitmuntende keuze voor bedrijven die hun merk op een verfijnde manier willen presenteren.


De mogelijkheid om deze pen te personaliseren met jou bedrijfslogo of een unieke boodschap maakt het een perfect instrument voor merkpromotie. Het biedt een subtiele, maar toch krachtige manier om jou bedrijfsidentiteit over te brengen.


Prodir DS5 Metal Clip 


Wat de Prodir DS5 Metal Clip onderscheidt, is de onberispelijke combinatie van functionaliteit en design. Deze luxe pen biedt een soepele schrijfervaring, kenmerkend voor de kwaliteit van Prodir, en weerspiegelt tegelijkertijd een toewijding aan vakmanschap en duurzaamheid.
Voor bedrijven die zich inzetten voor milieuverantwoordelijkheid, biedt deze pen de mogelijkheid om te kiezen voor milieuvriendelijke opties, zoals gerecyclede of biobased materialen, wat je inzet voor duurzaamheid onderstreept.


Prodir pen met logo bedrukken 


De personalisatieopties van de DS5 Metal Clip gaan verder dan alleen het bedrukken van het logo. Je kunt kiezen uit diverse kleuren en afwerkingen, waardoor elke pen een uniek en gepersonaliseerd geschenk wordt.


Dit maakt de Prodir DS5 Metal Clip een ideaal promotieartikel dat niet alleen gewaardeerd zal worden door de ontvanger, maar ook langdurig gebruikt zal worden, waardoor je merk voortdurend onder de aandacht blijft.


Kortom, de Prodir DS5 Metal Clip pen is meer dan slechts een relatiegeschenk, het is een verlengstuk van je merk en een statement van klasse en verantwoordelijkheid. Als je op zoek bent naar een luxe pen die jou merk op een stijlvolle en duurzame manier vertegenwoordigt, dan is de Prodir DS5 Metal Clip de ideale keuze. Neem contact met ons op om deze luxe pen te laten bedrukken en jou merk naar een hoger niveau te tillen.


Prodir


Prodir pennen onderscheiden zich van andere merken door een aantal unieke kenmerken die ze bijzonder maken in de wereld van schrijfinstrumenten. Deze kenmerken zorgen ervoor dat Prodir pennen niet alleen functionele schrijfwaren zijn, maar ook gewaardeerde promotieartikelen en relatiegeschenken. Hier zijn enkele redenen waarom Prodir zo uniek is:


Prodir staat bekend om zijn strakke, moderne ontwerpen die elegantie en eenvoud combineren. De pennen hebben vaak een kenmerkend, minimalistisch ontwerp dat zowel aantrekkelijk als functioneel is. Dit maakt ze niet alleen een genot om te gebruiken, maar ook om te zien.Aangepaste Branding Mogelijkheden: Prodir biedt uitgebreide personalisatiemogelijkheden, waardoor bedrijven hun logo's, merkkleuren en berichten effectief kunnen integreren. Deze aanpassing maakt Prodir-pennen tot uitstekende promotiemiddelen die een merk op een subtiele, maar effectieve manier kunnen vertegenwoordigen.


Prodir pennen staan bekend om hun duurzame constructie en betrouwbaarheid. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en bieden een langdurige schrijfervaring, wat ze onderscheidt van minder duurzame alternatieven.


Prodir pen


Prodir heeft zich gecommitteerd aan duurzaamheid, wat blijkt uit hun aanbod van milieuvriendelijke pennen, zoals modellen gemaakt van biogebaseerde materialen. Deze inzet voor het milieu spreekt bedrijven en individuen aan die waarde hechten aan ecologische verantwoordelijkheid. Naast het visuele ontwerp, zijn Prodir pennen ergonomisch ontworpen voor comfort en gebruiksgemak. Dit maakt ze geschikt voor langdurig schrijven en zorgt ervoor dat ze een favoriet blijven bij de eindgebruikers.


Prodir is continu bezig met het innoveren van hun producten. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om hun pennen te verbeteren, of het nu gaat om het ontwerp, de materialen of de schrijftechnologie. Prodir biedt een breed scala aan modellen, stijlen en kleuren, waardoor er voor bijna elke smaak en elk doel een geschikte pen te vinden is.


Kortom, de combinatie van een sterk design, aanpasbare branding, kwaliteit, duurzaamheid, comfort en innovatie maakt Prodir tot een unieke speler op de markt van schrijfwaren en promotieartikelen.


Prodir DS7 pen bedrukken 


Ben je op zoek naar een unieke manier om jou merk te promoten? Overweeg dan de Prodir DS7 pen te bedrukken. Wij bieden je de mogelijkheid om deze stijlvolle en moderne pen te personaliseren, waardoor het een perfecte keuze is voor uw bedrijf als relatiegeschenk. De Prodir DS7 onderscheidt zich door zijn cilindrische vorm en opvallende clip, wat resulteert in een klassiek, maar toch hedendaags ontwerp.


Onze bedrukbare Prodir DS7 pen is ideaal voor bedrijven die een subtiele, elegante en tegelijkertijd duurzame pen zoeken. De pen, met zijn conische vorm die toeloopt naar de punt, biedt een onderscheidend profiel dat wordt versterkt door de innovatieve clip. Dit ontwerp zorgt voor een gestroomlijnde en coherente look.Wij begrijpen het belang van merkpersonalisatie. Daarom biedt de Prodir DS7 een uitgebreid palet aan personalisatieopties. Je kunt kiezen uit een scala aan kleuren, en wij bieden de mogelijkheid om jou logo of gepersonaliseerde boodschap op de pen te drukken. Dit maakt de Prodir DS7 een perfect aanpasbaar relatiegeschenk dat volledig aansluit bij uw bedrijfsidentiteit.


Prodir DS7 pen


De Prodir DS7 staat bekend om zijn uitstekende schrijfkwaliteit en duurzaamheid, waardoor het een langdurig genot is om te gebruiken. Bovendien zijn er varianten van de DS7 gemaakt van milieuvriendelijke materialen, in lijn met Prodir's toewijding aan duurzaamheid.


Kies voor de Prodir DS7 als je een promotieartikel wilt dat elegantie en betrouwbaarheid combineert. Neem vandaag nog contact met ons op voor het bedrukken van de Prodir DS7 pen. Ontdek ook ons uitgebreide assortiment aan bedrukbare pennen, perfect voor elke promotiebehoefte. 


Prodir Prodir is een toonaangevend merk op het gebied van schrijfwaren, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 1940. Het bedrijf werd opgericht in Zwitserland, een land dat bekendstaat om zijn precisie en vakmanschap. Prodir begon als een kleine ambachtelijke penmakerij en groeide al snel uit tot een internationaal erkend merk van hoogwaardige schrijfwaren.


Wat Prodir onderscheidt, is hun toewijding aan innovatie en design. Ze hebben samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers om schrijfinstrumenten te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het merk hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn, en ze zijn bekend om hun inzet voor het gebruik van gerecyclede materialen en productieprocessen met een lage ecologische voetafdruk.


Met een wereldwijde aanwezigheid en een sterke focus op kwaliteit en design, is Prodir synoniem geworden voor stijlvolle en betrouwbare schrijfwaren. Hun pennen worden veel gebruikt in zakelijke omgevingen en zijn vaak te vinden als gepersonaliseerde geschenken. Als merk blijft Prodir evolueren en innoveren, waardoor ze een prominente speler zijn geworden in de wereld van schrijfwaren. Op onze andere website, pennenman.nl hebben wij ook nog heel veel meer pennen.


Prodir DS8


Als je op zoek bent naar milieuvriendelijke relatiegeschenken, zijn de Prodir DS8 pennenreeksen inclusief de True Biotic en Metal Clip modellen uitstekende keuzes. Deze pennen combineren duurzaamheid met een stijlvol design, waardoor ze niet alleen een milieubewuste keuze zijn, maar ook een verfijnde uitstraling hebben.


Prodir DS8 True Biotic 


De Prodir DS8 True Biotic is bijzonder geschikt voor bedrijven die duurzaamheid serieus nemen. Gemaakt van biogebaseerde materialen, is deze pen een toonbeeld van ecologische verantwoordelijkheid. Het elegante en moderne ontwerp, kenmerkend voor de DS8-serie, wordt versterkt door zijn platte, rechthoekige clip en gestroomlijnde vorm, wat zorgt voor comfort tijdens het schrijven. Deze pen is perfect voor bedrijven die een relatiegeschenk willen aanbieden dat zowel hun milieubewustzijn als aandacht voor kwaliteit en design weerspiegelt.


Prodir DS8 Metal Clip 


De Prodir DS8 Metal Clip onderscheidt zich door zijn metalen clip, wat een extra dimensie van luxe toevoegt aan het bekende DS8 ontwerp. Deze variant combineert duurzaamheid met een verfijnd uiterlijk, waardoor het een ideale keuze is voor premium promotiematerialen. De mogelijkheid om deze pen te personaliseren, zoals het bedrukken met een bedrijfslogo of slogan, maakt het tot een effectief marketinginstrument dat stijl en verantwoordelijkheid uitstraalt.


Ook de standaard Prodir DS8 pen is een fantastische keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar milieuvriendelijke promotieartikelen. Met zijn kenmerkende achthoekige profiel en elegante clip biedt de DS8 een perfect evenwicht tussen klassieke schoonheid en moderne stijl. Deze pen kan naar wens worden bedrukt, waardoor het een uitstekend relatiegeschenk is dat dagelijks gebruikt kan worden. De DS8 serie, inclusief opties gemaakt van gerecyclede of biobased materialen, toont uw inzet voor duurzaamheid, terwijl je tegelijkertijd een sterk en stijlvol merkbeeld creëert.


Kortom, de Prodir DS8 reeksen bieden bedrijven de perfecte combinatie van milieubewustzijn, functionaliteit en stijl. Deze pennen zijn ideale relatiegeschenken die je inzet voor duurzaamheid en kwaliteit benadrukken, terwijl ze ook jou merk effectief promoten. Ben je op zoek naar een promotieartikel dat zowel milieuvriendelijk als elegant is, dan zijn de Prodir DS8 pennen een uitstekende keuze.

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij zijn er om je te helpen

Servicemedewerker

Wat je geeft krijg je terug! = ons motto en belofte
Dus wij geven jou nog even de voordelen van zaken doen met Zintuig;

 • Gratis verzending
 • Gratis digitaal voorbeeld
 • Gratis advies en ervaring sinds 1999
 • Persoonlijke service
 • Super snelle levering
 • Beste prijsgarantie
 • Een gigantisch assortiment
 • Altijd wel een mogelijkheid nog iets te regelen waar anderen afhaken
 • Wij gaan ervoor jou als vaste klant welkom te heten, net zoals de honderden die je voor gingen